Werkwijze

De offerte

 Om een goed klimaatsysteem aan te kunnen bieden luisteren wij vooral naar de wensen van de klant. Verschillende factoren komen hierbij aan de orde zoals de locatie van binnen- en buitendeel en bijvoorbeeld het leidingverloop. Vooral bij ruimten waar problemen zijn met het binnenklimaat zoals bijvoorbeeld op kantoren en scholen is het erg belangrijk om van te voren een klimaatscan uit te voeren. Met deze scan wordt de luchtkwaliteit in verschillende ruimten in kaart gebracht. Zo kunnen de problemen bij de bron aangepakt worden en er een effectief plan opgezet worden. Ook dit kunnen wij uiteraard volledig voor u verzorgen.

 

Uw order

 Na opdracht zullen wij de benodigde goederen en materialen voor u bestellen en in goed overleg een montage afspraak met u maken.  Ook geven wij een indicatie van de duur van de werkzaamheden zodat u weet waar u aan toe bent.

 

De uitvoering

 Op de dag van de afspraak meldt onze monteur zich op het afgesproken tijdstip en krijgt u nog een kleine toelichting op de werkzaamheden. Vervolgens zal de monteur het klimaatsysteem monteren op de afgesproken wijze.

 

Oplevering

 Als de klimaatinstallatie is gemonteerd wordt de directe werkomgeving netjes opgeruimd en wordt de bedienwijze van de installatie uitgelegd. Ook wordt u nog een handleiding en installatiecertificaat overhandigd.

 

Onderhoud 

 Zie onderhoud & reparatie 

Offerte aanvragen

logo vca
logo fresh-filter