Automotive

De meeste auto's worden vanaf de fabriek standaard al geleverd met een airconditioningsysteem. Dit omdat airconditioning in auto's bijdraagt aan een stuk comfort maar ook zeker aan de verkeersveiligheid. In de zomer draagt de airco bij aan een comfortabel klimaat in uw voertuig waardoor u vele malen langer geconcentreerd blijft als zonder airco. Vooral in voor- en najaar zorgt de airco ervoor dat uw ramen niet beslaan of snel ontwasemen en u dus rondom vrij zicht heeft.

 

Heeft u last van nare geurtjes in uw voertuig ontstaan door schimmels en bacteriën op donkere vochtige plekken in uw aircosysteem? Wij beschikken over de juiste middelen om uw airco deskundig te reinigen zodat uw interieur weer lange tijd fris ruikt

 

Wij repareren aircosystemen van alle merken personen- en bedrijfswagens en kunnen hiervoor alle benodigde componenten zoals compressoren, condensors en drogers leveren. Ook beschikken wij over de apparatuur om uw klimaatsysteem uit te lezen en eventueel componenten zoals kachelkranen en kachelkleppen te testen en te kalibreren. 

Offerte aanvragen

logo vca
logo fresh-filter